?>

Bestuur

Beste bezoeken,

hieronder vindt u de leden van het Open VLD Geraardsbergen bestuur en hun functie

Siegerd Gilquin

Voorzitter Afdeling Groot- Geraardsbergen

Siegerd is verloofd en papa van een dochter van 3. Is team manager bij Proximus en dus gedreven door digitalisering en IT. Zijn hobbies zijn uit eten gaan, reizen en kuieren door het stadscentrum.

Erwin Franceus

Ondervoorzitter Afdeling Groot- Geraardsbergen

Klinisch Psycholoog, criminoloog, tabakoloog, hypnotherapeut. Oprichter, afgevaardigd-bestuurder / directeur van het Centrum voor Ambulante Revalidatie Horizon vzw. te Geraardsbergen

Caroline De Padt

Penningmeester Afdeling Groot- Geraardsbergen

Mama van Cas en gedreven zelfstandige. Zaakvoerder van een bankagentschap en onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

Ann Stevens

Bestuurslid

Ann is gehuwd met Christophe, heeft 2 zonen Michiel en Xander. Werkt bij Nagelmackers als kantoordirecteur voor kantoor Aalst. Voor Geraardsbergen is zij lid in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Wil mee werken in een lange termijn visie aan de groei en welvaart voor Geraardsbergen.

Dirk Delvoye

Bestuurslid

Dirk is alleenstaand, gepensioneerd en oud bestuurder-directeur van een kunststofbedrijf in West-Vlaanderen. Als vrijwilliger blijft Dirk actief in de dorpsraad van Nederboelare en bij voetbalclub KSV Geraardsbergen.

Eric Spitaels

Bestuurslid

.

Guido De Padt

Bestuurslid

Guido is door de politieke microbe gebeten. Hij startte in 1977 een advocatenpraktijk op. Hij werd in 1982 schepen en nadien nog provincieraadslid, bestendig gedeputeerde, volksvertegenwoordiger, senator, minister van binnenlandse zaken en regeringscommissaris. Hij is nu aan zijn 15de jaar als burgemeester toe.

Jimmy Colman

Bestuurslid

Jimmy is getrouwd met Adelaide en vader van Noah en Louis. Tewerkgesteld als leerkracht zang en songwriting in de kunstacademies van Aalst, Gent en Ronse. Voor Geraardsbergen is hij gemeenteraadslid, OCMW-raadslid en politieraadslid. Speerpunten zijn cultuur, media, jeugd en samenleving.

Kristin Vangeyte

Bestuurslid

.

Lieve Dauw

Bestuurslid

Lieve Dauw, alleenstaande zelfstandige, wonende in Moerbeke, baat al sinds 30 jaar krantenwinkel ’t Boeketje uit te Moerbeke. Ze werd rechtstreeks verkozen bij de verkiezingen in 2013 en 2019, waarbij ze voor de stad zetelt als gemeente- en politieraadslid. Sinds ze verkozen werd zet ze zich actief in voor de verhoging van de perrons station Moerbeke

Martine Duwyn

Bestuurslid

Martine is gehuwd met Romain Bruenin, ook bestuurslid. Geboren en getogen in Geraardsbergen. Was als zelfstandig ondernemer restaurantuitbaatster samen met echtgenoot Romain. Politiek geëngageerd sinds 1995 en schepen van de mooiste stad van de Vlaamse Ardennen. Duurzaamheid, Milieu en Dierenwelzijn zijn de grote uitdagingen en prioriteiten in deze legislatuur.

Reza Mohammadi

Bestuurslid

.

Romain Bruenin

Bestuurslid

Romain is onze ouderdomsdeken en gehuwd met Martine. Was zelfstandig ondernemer in restaurant in Geraardsbergen samen met zijn echtgenote. Is de stuwende kracht achter de politieke carrière van zijn echtgenote Martine Duwyn.

Rudi Walckiers

Bestuurslid

.

Rurik Van Landuyt

Bestuurslid

Wonende in Overboelare Advocaat te Geraardsbergen, Astridlaan 83 Gemeenteraadslid sedert 2012 Interesses: onder meer overstromingsproblematiek, mobiliteit, stedenbouw.

Sarah De Backer

Bestuurslid

.

Saskia Monseur

Bestuurslid

Saskia is een gedreven zelfstandige en een levensgenieter. Als zelfstandige in de juridische sector begeleidt zij bedrijven op het vlak van GDPR, privacy, compliance en ondernemingsrecht. Haar speerpunten zijn lokaal ondernemerschap, juridische zaken, jeugd, cultuur, economie en burgerparticipatie. Voor Geraardsbergen is zij lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD).

Stephan De Prez

Bestuurslid

Stephan is gehuwd met Hilda en vader van Matthias en Jonas. Is leerkracht en zelfstandige in bijberoep. Voor Geraardsbergen is hij gemeenteraadslid, OCMW-raadslid en politieraadslid. Zijn interesses gaan vooral naar milieu, duurzaamheid en mobiliteit.

Véronique Fontaine

Bestuurslid

.
Instagram